Intretinerea castilor

17.08.2014
   
(4838) Viewed

Curatarea exteriorului castii

Inlaturarea insectelor si a prafului / noroiului se va face astfel. Asezati o carpa uda (sau un prosop de hartie ud) pe suprafata exterioara a castii. Lasati cateva minute pentru a permite impuritatilor sa se inmoaie. Daca este necesar, detasati viziera pentru a putea curata si in locurile mai putin accesibile. Stergeti suprafata castii folosind apa calduta si sapun neacid. Clatiti casca avand grija sa nu permiteti apei sa intre in contact cu captuseala interioara. Dupa uscare, puteti trata garniturile de etansare dintre casca si viziera cu ulei siliconic. Nu se vor folosi agenti abrazivi de curatare deoarece acestia pot zgaria stratul protector de lac.
 

Curatarea interiorului castii

In timpul utilizarii, interiorul castii este expus murdariei, in special in cazul utilizarii off-road. Praful, noroiul, umiditatea dar si transpiratia vor face ca interiorul castii sa necesite o curatare la intervale diferite de timp. Toate castile din gama LS2 sunt dotate cu captuseli interioare usor detasabile si pretabile spalarii. In cazul in care materialul textil este doar prafuit, puteti folosi aspiratorul pentru a curata. Daca insa considerati ca a venit vremea pentru a spala intregul interior, detasati imbracamintea interioara si spalati-o cu apa calduta si un agent de curatare lichid precum samponul pentru copii. Evitati detergentii lichizi puternic aditivati. Clatiti apoi si stoarceti. Permiteti o uscare naturala, fara a expune interiorul castii in razele directe ale soarelui. Nu folositi feonul sau alte surse de caldura. Montati la loc captuseala interioara numai dupa ce aceasta s-a uscat in totalitate.
 

Curatarea vizierei

Reziduurile uscate de noroi sau insectele de pe viziera se vor curata intr-un mod similar celui descris la curatarea exteriorului castii. Folositi un prosop de hartie sau un servetel umezit cu care veti acoperi suprafata vizierei. Acordati aproximativ 5 pentru a permite ca impuritatile sa se inmoaie. Puteti inlatura viziera pentru a permite o curatare riguroasa. Puteti folosi apa de la robinet pentru a indeparta si cele mai persistente impuritati. Se va evita curatarea mecanica de orice fel atunci cand suprafata vizierei nu a fost inmuiata in prealabil. Desi tratata cu un strat special anti-zgariere, suprafata vizierei poate fi deteriorata daca se folosesc unghiile sau prosoape de hartie uscate. Interiorul vizierei se va spala cu apa calduta fara a folosi detergent, prevenindu-se astfel deteriorarea stratului anti-aburire. Uscarea mecanica se va face cu o carpa moale, stergand superficial intreaga suprafata.


 
Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Raliul Dakar 2015 a marcat un nou succes major pentru căsca spaniolă model LS2. Motociclistul spaniol al echipei fabricii Red Bull KTM, Marc Coma a iesit câstigător la categoria căstilor LS2 MX456 de motociclete. Pentru Coma este deja a 5-a victorie î..

Arhiva stiri

Mugello: locul secund pentru LS2

Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia ..

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al p..

Despre brandul LS2

Castile de protectie LS2 sunt de o inalta calitate si de provenienta spaniola. Datorita caracteristicilor deosebite, designului original si bineinteles pretului, excelent acestea castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul motociclistilor si atvistilor din toate grupurile.

Importator oficial al castilor LS2 in Romania

ASP Group EAST S.R.L.
sos Odai 307-309, Bucuresti, Romania
Mob: +40 721 926 242 / +40 756 926 242
E-mail: b.dumitriu@aspgroup.ro
Web: www.aspgroup.ro