Informatii despre materiale

17.08.2014
   
(6439) Viewed

Coca exterioara este fabricata fie prin injectarea plasticului de inalta calitate (policarbonat) sau prin laminarea fibrei de sticla sau a fibrei de carbon cu Kevlar. Compania foloseste injectarea policarbonatului la presiuni inalte (HPTT) direct in matrita. Se obtine astfel o rezistenta deosebita cu un pret foarte avantajos.

Castile din fibra de sticla sunt ceva mai scumpe insa si standardele calitative si de siguranta sunt superioare. Cele mai exclusiviste, usoare si sigure casti raman insa cele din carbon & Kevlar. Insa majoritatea clientilor aleg variantele din policarbonat sau fibra de sticla.

Castile de protectie sunt proiectate pentru a oferi o protectie suplimentara in cazul unui impact. Trebuie sa fie rezistente insa nu prea grele. In cazul unui impact, proprietatile structurale ale oricarei casti se pierd, protectia pe care aceasta o mai poate oferi fiind de multe ori nesemnificativa. Cum siguranta trebuie intotdeauna sa primeze, este de la sine inteles de ce orice casca ce a suferit un impact trebuie inlocuita cat mai curand. Este si principalul motiv pentru care ar trebui intotdeauna sa considerati cumpararea unei casti noi. Nu stiti niciodata care este istoria unei casti second-hand insa intotdeauna va puteti baza pe siguranta oferita de o casca noua.

Sfat: Cumparati intotdeauna cea mai scumpa casca pe care v-o puteti permite. Materialele de calitate au pretul lor dar suntem convinsi ca nu este cazul sa economisiti atunci cand este vorba de siguranta.

Interiorul castilor LS2 este echipat cu materiale confortabile, antibacteriene, usor detasabile si pretabile spalarii. Atat in utilizarea urbana dar mai ales in off-road, castile sunt inevitabil expuse contactului cu praf, noroi, umiditate dar mai ales transpiratie. Posibilitatea de a putea detasa periodic interiorul castii pentru a-l putea spala devine astfel nepretuita.

 

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Raliul Dakar 2015 a marcat un nou succes major pentru căsca spaniolă model LS2. Motociclistul spaniol al echipei fabricii Red Bull KTM, Marc Coma a iesit câstigător la categoria căstilor LS2 MX456 de motociclete. Pentru Coma este deja a 5-a victorie î..

Arhiva stiri

Mugello: locul secund pentru LS2

Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia ..

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al p..

Despre brandul LS2

Castile de protectie LS2 sunt de o inalta calitate si de provenienta spaniola. Datorita caracteristicilor deosebite, designului original si bineinteles pretului, excelent acestea castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul motociclistilor si atvistilor din toate grupurile.

Importator oficial al castilor LS2 in Romania

ASP Group EAST S.R.L.
sos Odai 307-309, Bucuresti, Romania
Mob: +40 721 926 242 / +40 756 926 242
E-mail: b.dumitriu@aspgroup.ro
Web: www.aspgroup.ro