Primul loc pe podium pentru LS2

04.09.2014
   
(3355) Viewed

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship

Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales ce concureaza pentru echipa Calvo a ocupat locul 3 in French Grand Prix desfasirat la Le Mans. Alaturi de LS2, echipa CALVO a ocupat pentru prima oara o pozitie pe podium in aceasta cursa de motociclism.

Cursa Moto3 de la Le Mans a reprezentat o batalie spectaculoasa pentru titlu, in ultimul tur existand doar 8 concurenti. Isaac Vinales alaturi de coechipierul sau Maverick Vinales, a concurat fiind echipat cu modelul CR1 Carbon de la LS2, reusind sa se mentina in top 5 concurenti, cu o diferenta de numai 0.23 secunde fata de castigatorul Jack Miller.

#32 Isaac Vinales

“ Sunt foarte fericit. A fost o cursa extrem de dificila. Cand in ultimul tur se lupta opt concurenti pentru un loc pe podium, orice se poate intampla. Insa eu m-am simtit foarte bine iar motocicleta s-a comportat ireprosabil. Acum stim ca putem fi printre primii. Iar sentimentul este deosebit.”

  

Arhiva stiri
Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Raliul Dakar 2015 a marcat un nou succes major pentru căsca spaniolă model LS2. Motociclistul spaniol al echipei fabricii Red Bull KTM, Marc Coma a iesit câstigător la categoria căstilor LS2 MX456 de motociclete. Pentru Coma este deja a 5-a victorie î..

Arhiva stiri

Mugello: locul secund pentru LS2

Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia ..

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al p..

Despre brandul LS2

Castile de protectie LS2 sunt de o inalta calitate si de provenienta spaniola. Datorita caracteristicilor deosebite, designului original si bineinteles pretului, excelent acestea castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul motociclistilor si atvistilor din toate grupurile.

Importator oficial al castilor LS2 in Romania

ASP Group EAST S.R.L.
sos Odai 307-309, Bucuresti, Romania
Mob: +40 721 926 242 / +40 756 926 242
E-mail: b.dumitriu@aspgroup.ro
Web: www.aspgroup.ro