FF397  Vector Podium

Casca integrala de inalta calitate pentru
motociclete Touring si Sport

Tehnologiile folosite pentru construirea noului model Vector se regasesc pe variante de casti high-end ale altor producatori. Carcasa deosebit de aerodinamica este construita din fibra compozita ceea ce o face foarte usoara fiind totodata si foarte rezistenta. Deflectorul nazal reproiectat, sistemul de aerisire interioara cu prize blocabile, captuseala interioara antibacteriana ce poate fi usor inlaturata in vederea spalarii – toate contribuie la un plus de confort pe intreaga durata a calatoriei. Viziera corectata optic este protejata suplimentar impotriva zgarierii si pre-echipata Fog Fighter System. Pentru cele mai insorite zile, vizorul interior fumuriu si retractabil va spori placerea de a conduce.

Homologace: ECE 22.05   Marimi: XS - XXL

Pret: 165 € fără TVA
FF397
Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Raliul Dakar 2015 a marcat un nou succes major pentru căsca spaniolă model LS2. Motociclistul spaniol al echipei fabricii Red Bull KTM, Marc Coma a iesit câstigător la categoria căstilor LS2 MX456 de motociclete. Pentru Coma este deja a 5-a victorie î..

Arhiva stiri

Mugello: locul secund pentru LS2

Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia ..

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al p..

Despre brandul LS2

Castile de protectie LS2 sunt de o inalta calitate si de provenienta spaniola. Datorita caracteristicilor deosebite, designului original si bineinteles pretului, excelent acestea castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul motociclistilor si atvistilor din toate grupurile.

Importator oficial al castilor LS2 in Romania

ASP Group EAST S.R.L.
sos Odai 307-309, Bucuresti, Romania
Mob: +40 721 926 242 / +40 756 926 242
E-mail: b.dumitriu@aspgroup.ro
Web: www.aspgroup.ro