FF397  Vector C Carbon

Casca din carbon de inalta calitate

Caracteristicile tehnice precum si tehnologia folosita la construirea acestei casti claseaza acest model in directa competitive cu cele mai performante casti de pe piata. Carcasa exterioara este construita din fibra de carbon fiind foarte rezistenta si usoara. Designul atragator al lui Vector C este completat de vizorul fumuriu retractabil – Iridium Blue.

Viziera din Plexiglas corectata optic este usor de inlocuit si prezinta protective UV dar si un strat protector impotriva zgarieturilor. Sistemul de ventilatie dispune de numeroase renule complet blocabile. Captuseala interioara este usor inlaturabila in vederea spalarii.

Energy Release System reprezinta unicul sistem suplimentar de siguranta pasiva ce permite inlaturarea unei bucati din mandibular castii pentru a permite scoaterea castii in caz de urgenta. Compatibila Bluetooth LS2 Ride Linkin Pal.

Greutate redusa de numai 1300 g.


Folie 70 Pinlock Max Vision inclusa!

Homologace: ECE 22.05   Marimi: XS - XXL
 

Pret: 300 € fără TVA
FF397
Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Raliul Dakar 2015 a marcat un nou succes major pentru căsca spaniolă model LS2. Motociclistul spaniol al echipei fabricii Red Bull KTM, Marc Coma a iesit câstigător la categoria căstilor LS2 MX456 de motociclete. Pentru Coma este deja a 5-a victorie î..

Arhiva stiri

Mugello: locul secund pentru LS2

Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia ..

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al p..

Despre brandul LS2

Castile de protectie LS2 sunt de o inalta calitate si de provenienta spaniola. Datorita caracteristicilor deosebite, designului original si bineinteles pretului, excelent acestea castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul motociclistilor si atvistilor din toate grupurile.

Importator oficial al castilor LS2 in Romania

ASP Group EAST S.R.L.
sos Odai 307-309, Bucuresti, Romania
Mob: +40 721 926 242 / +40 756 926 242
E-mail: b.dumitriu@aspgroup.ro
Web: www.aspgroup.ro