FF323  Arrow R

Casca moto race din material tri-compozit, dezvoltata cu ajutorul pilotilor din clasele Moto3 si MotoGP.

Aceasta casca moderna construita din material tri-compozit a fost dezvoltata cu ajutorul pilotilor Yonne Hernandez si Isaac Vinales, piloti ce concureaza in campionatul mondial de viteza. Coca exterioara are un design aerodinamic si este construita dintr-o combinatie de fibra de sticla, fibra de carbon si Kevlar. Aceasta casca ofera cel mai larg camp vizual de pe piata, caracteristica ce sporeste atat nivelul de siguranta activa cat si confortul. Captuseala interioara este fixata cu ajutorul magnetilor. Acest sistem de prindere este nou pe piata si reprezinta un „ Emergency Release System“ in cazul unui accident, usurand eliberarea capului pilotului de catre personalul medical. Coca interioara EPS ofera o protectie deosebita in cazul unui impact, datorita densitatii diferite atent studiate.  Viziera Lexan din plexi cu grosimea de 2.5 mm este corectata optic si poate fi usor inlaturata, beneficiind totodata de pre-echipare folie anti-aburire. Ventilarea interioara In & Out este deosebit de eficienta datorita posibilitatii de ajustare a gurii de ventilare din dreptul mandibulei. Interiorul este fabricat din materiale antibacteriene, fiind usor de inlaturat in vederea spalarii. Sistem de inchidere cu dublu-inel, greutate de numai 1300 grame, folie antiaburire Maxi Vision Pinlock inclusa.

Homologace: ECE 22.05   Marimi: XS - XXL
 

Pret: 189 € fără TVA
FF323
Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Raliul Dakar 2015 a marcat un nou succes major pentru căsca spaniolă model LS2. Motociclistul spaniol al echipei fabricii Red Bull KTM, Marc Coma a iesit câstigător la categoria căstilor LS2 MX456 de motociclete. Pentru Coma este deja a 5-a victorie î..

Arhiva stiri

Mugello: locul secund pentru LS2

Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia ..

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al p..

Despre brandul LS2

Castile de protectie LS2 sunt de o inalta calitate si de provenienta spaniola. Datorita caracteristicilor deosebite, designului original si bineinteles pretului, excelent acestea castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul motociclistilor si atvistilor din toate grupurile.

Importator oficial al castilor LS2 in Romania

ASP Group EAST S.R.L.
sos Odai 307-309, Bucuresti, Romania
Mob: +40 721 926 242 / +40 756 926 242
E-mail: b.dumitriu@aspgroup.ro
Web: www.aspgroup.ro