Despre noi

Bine ati venit la ASP Group,

Firma noastra, ASP Group East SRL este unul dintre cei mai mari distribuitori de ATV-uri, scutere si accesorii din Europa Centrală și de Est. Într-o piața cum este România, distribuim oficial produsele a peste 26 de producatori mondiali de accesorii pentru motociclete și ATV-uri. Suntem de asemenea importatorii exclusivi pentru marcile Arctic Cat, TGB și Access Motor unde asigurăm distribuția de piese de schimb și ATV-uri printr-o rețea de dealeri, dezvolata la nivel national.

Cu o abordare onesta si servicii profesionale ne-am consolidat o pozitie puternica si stabila pe piata romaneasca unde oferim mereu clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate, intotdeauna testate de echipa noastra. Oferim totodata clientilor nostrii posibilitatea de a testa produsele comercializate inainte de cumparare. 

Ca si distribuitor, ASP GROUP coopereaza cu peste 400 magazine de retail din Europa, scopul nostru principal fiind satisfacerea clientilor nostri. Onestitatea in afaceri, grija pentru calitatea produselor comercializate, viteza si profesionalismul serviciilor oferite de noi, reprezinta garantia fiecarei tranzactii incheiate cu succes.

Comercializam produse pentru fiecare - de la sportivii profesionisti, la fermieri sau cei care folosesc produsele noastre pentru agrement. Oferim produse de la producători americani și canadieni de prestigiu, cum ar fi ITP, Fox Shox, TJD, Kimpex, Maxima, Arctic Cat, Pro Armor, Fasst, BigGun, Two Brothers Racing, Houser Racing, RPM și multe altele. Aproape toate produsele oferite sunt în mare parte disponibile în Romania, în depozitul central din Bucuresti, astfel încât să putem garanta cel mai scurt timp de livrare. 

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Raliul Dakar 2015 a marcat un nou succes major pentru căsca spaniolă model LS2. Motociclistul spaniol al echipei fabricii Red Bull KTM, Marc Coma a iesit câstigător la categoria căstilor LS2 MX456 de motociclete. Pentru Coma este deja a 5-a victorie î..

Arhiva stiri

Mugello: locul secund pentru LS2

Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia ..

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al p..

Despre brandul LS2

Castile de protectie LS2 sunt de o inalta calitate si de provenienta spaniola. Datorita caracteristicilor deosebite, designului original si bineinteles pretului, excelent acestea castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul motociclistilor si atvistilor din toate grupurile.

Importator oficial al castilor LS2 in Romania

ASP Group EAST S.R.L.
sos Odai 307-309, Bucuresti, Romania
Mob: +40 721 926 242 / +40 756 926 242
E-mail: b.dumitriu@aspgroup.ro
Web: www.aspgroup.ro