Mugello: locul secund pentru LS2

04.04.2017
   
(2826) Viewed

Final dramatic decis

Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales

Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia a doua, la doar 0.010 secunde de castigatorul competitiei.

Mugello a fost cea mai dramatica cursa Moto3 din acest sezon. De pe o pozitie nu tocmai favorabila la inceputul cursei, Isaac Vinales a reusit sa se desprinda de grup, facand parte din conducerea grupei, alaturi de alti 6 concurenti. Chiar cu 5 ture inainte de final, conducerea grupului se schimba continuu. Dupa cateva sicanari, Vinales trece linia de finish pe locul doi, la o miime de secunda de Alex Rins (Honda). Primii trei concurenti au fost despartiti de numai 0.011 secunde, cea mai mica valoare inregistrata vreodata in World Championship Grand Prix.

Pilotul ceh a trebuit din pacate sa abandoneze datorita motocicletei avariate, urmare a unei acrosari cu Niccolo Antonelli.

Rezultate finale Moto 3, Mugello

1 Romano Phenolate - SKY Racing Team VR46 - KTM
2 Isaac Viñales - Team Calvo - KTM
3 Álex Rins - Esterella Galicia – Honda

Rezultatele excelente au trimis un alt pilot LS2 in prestigioasa clasa Moto GP. Yonny Hernandez a terminat cursa pe un binemeritat loc 10. Concurand cu un Satellite Ducati Desmosedici GP14, Yonny a declarat la final “ cel mai bun rezultat cu aceasta motocicleta”

  

Arhiva stiri
Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Raliul Dakar 2015 a marcat un nou succes major pentru căsca spaniolă model LS2. Motociclistul spaniol al echipei fabricii Red Bull KTM, Marc Coma a iesit câstigător la categoria căstilor LS2 MX456 de motociclete. Pentru Coma este deja a 5-a victorie î..

Arhiva stiri

Mugello: locul secund pentru LS2

Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia ..

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al p..

Despre brandul LS2

Castile de protectie LS2 sunt de o inalta calitate si de provenienta spaniola. Datorita caracteristicilor deosebite, designului original si bineinteles pretului, excelent acestea castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul motociclistilor si atvistilor din toate grupurile.

Importator oficial al castilor LS2 in Romania

ASP Group EAST S.R.L.
sos Odai 307-309, Bucuresti, Romania
Mob: +40 721 926 242 / +40 756 926 242
E-mail: b.dumitriu@aspgroup.ro
Web: www.aspgroup.ro