OF597  Cabrio Carbon

Casca open-face deosebit de usoara, fabricata
din fibra de carbon.

Folosind tehnologii de fabricatie deosebit de avansate dar si materiale high-tech precum fibra de carbon, aceasta casca cantareste doar 900 grame. Casca vine echipata cu o viziera de dimensiuni generoase, ce ofera o protectie la vant dar si un camp vizual superior modelelor similare ale altor fabricanti. Vizorul fumuriu retractabil suplimentar asigura un plus de confort indiferent de vreme. Coca interioara de protectie EPS are un design atent studiat, oferind un nivel superior de protectie si confort. Captuseala interioara este construita din materiale antibacteriene, fiind usor de inlaturat in vederea spalarii. Raport pret-calitate excelent.

Omologare: ECE 22.05     Dimensiuni: XS – XXL
Culori: negru mat     Greutate: 900 g
 

Pret: 180 € fără TVA
OF597
Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Raliul Dakar 2015 a marcat un nou succes major pentru căsca spaniolă model LS2. Motociclistul spaniol al echipei fabricii Red Bull KTM, Marc Coma a iesit câstigător la categoria căstilor LS2 MX456 de motociclete. Pentru Coma este deja a 5-a victorie î..

Arhiva stiri

Mugello: locul secund pentru LS2

Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia ..

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al p..

Despre brandul LS2

Castile de protectie LS2 sunt de o inalta calitate si de provenienta spaniola. Datorita caracteristicilor deosebite, designului original si bineinteles pretului, excelent acestea castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul motociclistilor si atvistilor din toate grupurile.

Importator oficial al castilor LS2 in Romania

ASP Group EAST S.R.L.
sos Odai 307-309, Bucuresti, Romania
Mob: +40 721 926 242 / +40 756 926 242
E-mail: b.dumitriu@aspgroup.ro
Web: www.aspgroup.ro