MX456  Light Compass

Casca ce a castigat Raliul Dakar in 2015 si 2013. Casca din fibra de sticla de inalta calitate, recomandata utilizatorilor de motocross, off-road, quad si enduro.

Cerintele pilotilor celei mai solicitante curse moto din lume se regasesc acum si pe noul model MX 456 Light Compass. Aceasta casca moderna si usoara este realizata din fibra de sticla tri-compozita iar designul este adaptat pentru eventualitatea purtarii unei protectii pentru coloana cervicala. Sistemul Air-GO permite mularea perfecta a texturii interioare, datorita pernelor pneumatice din dreptul obrajilor. Sistemul de ventilare deosebit de eficient IN&OUT maximizeaza aportul de aer proaspat, datorita fantelor de ventilare cu care aceasta casca este prevazuta. Captuseala interioara confortabila, antialergica, usor demontabila in vederea spalarii. Sistem asigurare / inchidere cu inel dublu tip „D“. Materialele folosite sunt de inalta calitate.

Omologare: ECE 22.05    Dimensiuni: XS - XXL
 

Pret: 149 € fără TVA
MX456
Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Raliul Dakar 2015 a marcat un nou succes major pentru căsca spaniolă model LS2. Motociclistul spaniol al echipei fabricii Red Bull KTM, Marc Coma a iesit câstigător la categoria căstilor LS2 MX456 de motociclete. Pentru Coma este deja a 5-a victorie î..

Arhiva stiri

Mugello: locul secund pentru LS2

Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia ..

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al p..

Despre brandul LS2

Castile de protectie LS2 sunt de o inalta calitate si de provenienta spaniola. Datorita caracteristicilor deosebite, designului original si bineinteles pretului, excelent acestea castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul motociclistilor si atvistilor din toate grupurile.

Importator oficial al castilor LS2 in Romania

ASP Group EAST S.R.L.
sos Odai 307-309, Bucuresti, Romania
Mob: +40 721 926 242 / +40 756 926 242
E-mail: b.dumitriu@aspgroup.ro
Web: www.aspgroup.ro