MX456  Launch

Casca din fibra de sticla, de inalta calitate pentru motocross, off road, quad si enduro.

Casca de o calitate deosebita construita pentru a face fata celor mai dificile competitii. Experienta obtinuta in competitii precum Raliul Dakar este de acum prezenta si in produsele de serie. Noua forma aerodinamica este atent studiata si este compatibila cu o protectie pentru gat. Un confort deosebit poate fi obtinut la interior datorita sistemului Air-Go care permite ajustarea pneumatica a presiunii din dreptul obrajilor. Casca este dotata cu sistemul de ventilare In&Out, cu guri de aerisire in fata si spate. Sistem de asigurare / inchidere cu dublu inel.Interiorul deosebit de confortabil este antialergic, usor detasabil si pretabil spalarii. Procesele de fabricatie sunt dintre cele mai moderne iar materialele folosite reprezinta o referinta in aceasta clasa.

Omologare: ECE 22.05    Dimensiuni: XS – XXL

Pret: 149 € fără TVA
MX456
Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Raliul Dakar 2015 a marcat un nou succes major pentru căsca spaniolă model LS2. Motociclistul spaniol al echipei fabricii Red Bull KTM, Marc Coma a iesit câstigător la categoria căstilor LS2 MX456 de motociclete. Pentru Coma este deja a 5-a victorie î..

Arhiva stiri

Mugello: locul secund pentru LS2

Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia ..

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al p..

Despre brandul LS2

Castile de protectie LS2 sunt de o inalta calitate si de provenienta spaniola. Datorita caracteristicilor deosebite, designului original si bineinteles pretului, excelent acestea castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul motociclistilor si atvistilor din toate grupurile.

Importator oficial al castilor LS2 in Romania

ASP Group EAST S.R.L.
sos Odai 307-309, Bucuresti, Romania
Mob: +40 721 926 242 / +40 756 926 242
E-mail: b.dumitriu@aspgroup.ro
Web: www.aspgroup.ro