FF393  Convert Hawk

Casca modulara din policarbonat, cu vizor fumuriu si retractabil.

Casca LS2 FF 393 CONVERT combina avantajele unei casti integrale cu senzatiile oferite de o casca open face. Multiplele posibilitati de modularitate o recomanda atat pentru motociclete si motoscutere cat si pentru ATV-uri. Aceasta casca reprezinta o referinta a greutatii in aceasta categorie: doar 1650 de grame si asta fara a compromite siguranta utilizatorului. Pe langa functia de modulare, aceasta casca ofera alte avantaje precum vizorul interior fumuriu retractabil “Full Eclipse” ce poate fi actionat cu o singura mana si viziera din plexiglass 3D, special tratata impotriva zgarieturilor, a radiatiilor UV dar si a cetii.

Omologaree: ECE 22.05
Dimensiuni: XS - S - M - L - XL – XXL
Culori: negru lucios / gri cu elemente reflectorizante


 

 

Pret: 209 € fără TVA
FF393
Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Raliul Dakar 2015 a marcat un nou succes major pentru căsca spaniolă model LS2. Motociclistul spaniol al echipei fabricii Red Bull KTM, Marc Coma a iesit câstigător la categoria căstilor LS2 MX456 de motociclete. Pentru Coma este deja a 5-a victorie î..

Arhiva stiri

Mugello: locul secund pentru LS2

Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia ..

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al p..

Despre brandul LS2

Castile de protectie LS2 sunt de o inalta calitate si de provenienta spaniola. Datorita caracteristicilor deosebite, designului original si bineinteles pretului, excelent acestea castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul motociclistilor si atvistilor din toate grupurile.

Importator oficial al castilor LS2 in Romania

ASP Group EAST S.R.L.
sos Odai 307-309, Bucuresti, Romania
Mob: +40 721 926 242 / +40 756 926 242
E-mail: b.dumitriu@aspgroup.ro
Web: www.aspgroup.ro