Mugello: locul secund pentru LS2
Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia a doua, la doar 0.010 secunde de castigatorul competitiei. Mugello a fost cea mai dramatica cursa Moto3 din acest sezon. De pe o pozitie nu tocmai favorabila la inceputul cursei, Isaac Vinales a r..

Primul loc pe podium pentru LS2
Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales ce concureaza pentru echipa Calvo a ocupat locul 3 in French Grand Prix desfasirat la Le Mans. Alaturi de LS2, echipa CALVO a ocupat pentru prima oara o pozitie pe podium in aceasta cursa de motocicl..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014
LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al prestigioasei clase MotoGP. Incepand cu acest an la Grand Prix Qatar, modelul de top LS2 CR1 carbon il protejeaza pe pilotul Yonny Hernandez. Pe langa Yonny Hernandez, castile LS2 mai echipeaza si..

Cyril Despres la Raliul Dos Sertoes
Cyril Despres la Raliul Dos Sertoes

Pilotul echipei Yamaha Racing - Cyril Despres - concureaza folosind o casca LS2 MX 456 Touareg. (Marti, 30 Iulie 2013) Desi au existat câteva curse la care nu a dat rezultatele scontate, francezul Cyril Despres a câștigat în cele din urmă prima sa victorie, concurand pe un Yamaha YZ450F Rally. După ce, la inceputul acestui an a castigat pentru a cincea oara raliul Dakar, Despres a ..

Castile LS2 in imagini
Castile LS2 in imagini

Galerie de fotografii din timpul unor teste reale și utilizarea normală a căștilor de protecție LS2.     GALERIE FOTO Editorii unei prestigioasei reviste cehe de motociclism ne-au oferit o galerie de imagini din timpul testarii motocicletelor și ATV-urilor. Multiple articole si recenzii au fost publicate in 2012. La începutul anulu..

LS2 in actiune
LS2 in actiune

LS2 in actiune Căști LS2 satisfac cerintele a tot mai multor motociclisti. Și nu ne referim doar la utilizare stradala, ci, de asemenea, la piloti renumiti ce concureaza in curse celebre. Sunt piloti care beneficiaza de cele mai recente și performante imbunatatiri ale de căștilor de protecție LS2.  Prin urmare am hotarat ca în această secțiune sa adăugam cele mai recente fotografii..

Cyril Despres - Castigarea raliului Dakar
Cyril Despres - Castigarea raliului Dakar

Campionul Cyril Despres a fost din nou castigator al Raliului Dakar din acest an (2013). Despres a obținut în continuare un succes semnificativ alaturi de casca LS2 în Raliul Dakar din acest an. In 2013 a apărut de trei ori pe podium. Cea mai semnificativa victorie a fost raliul Dakar unde Cyril Despres a ocupat prima pozitie, fiind urmat de Ruben Faria. Toți câștigătorii desemnați,..

Casca LS2 la Dakar
Casca LS2 la Dakar

Cyril Despres, tehnologie spațială și cea mai mare echipa de curse Brandul spaniol LS2 Casca, Casti de marca cu cele mai mari creșteri în vânzări din lume, compilate pentru Raliul Dakar din acest an cea mai mare echipa din istoria acestui raliu extrem. Principalul Steaua se deplasează într-un LS2 casca este un multiplu campion și campion apărarea în categoria motociclete Cyril Despres. &n..

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Casca LS2 a câstigat raliul Dakar 2015

Raliul Dakar 2015 a marcat un nou succes major pentru căsca spaniolă model LS2. Motociclistul spaniol al echipei fabricii Red Bull KTM, Marc Coma a iesit câstigător la categoria căstilor LS2 MX456 de motociclete. Pentru Coma este deja a 5-a victorie în cel ..

Arhiva stiri

Mugello: locul secund pentru LS2

Mugello: locul secund pentru LS2

Final dramatic decis Un alt pilot excelent concureaza cu echipament LS2 in clasa Moto3: Isaac Vinales Dupa o cursa exceptionala pe circuitul italian Mugello, Isaac Vinales a ocupat pozitia ..

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2

Primul loc pe podium pentru LS2 in World Motorcycle Championship Brandul LS2 a obtinut in acest weekend primul succes in campionatul mondial de motociclism, clasa Moto3. Spaniolul Isaac Vinales..

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

LS2 in Circuitul MotoGP 2014

Nu la mult timp dupa ce castile LS2 au triumfat in Raliul Dakar, facand istorie, aceste casti spaniole cuceresc acum si partea de de top a motocicletelor de viteza. Brandul LS2 devine partener al p..

Despre brandul LS2

Castile de protectie LS2 sunt de o inalta calitate si de provenienta spaniola. Datorita caracteristicilor deosebite, designului original si bineinteles pretului, excelent acestea castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul motociclistilor si atvistilor din toate grupurile.

Importator oficial al castilor LS2 in Romania

ASP Group EAST S.R.L.
sos Odai 307-309, Bucuresti, Romania
Mob: +40 721 926 242 / +40 756 926 242
E-mail: b.dumitriu@aspgroup.ro
Web: www.aspgroup.ro